פרופ' אמנון  להבי

מנהל אקדמי

פרטי התקשרות

אודות

פרופ' אמנון להבי, המנהל האקדמי של מכון גזית-גלוב לחקר נדל"ן, הוא מופקד הקתדרה ע"ש עטרה קאופמן בבית ספר רדזינר למשפטים. בעל תואר דוקטור מאוניברסיטת ייל בארצות-הברית. פרופ' להבי הוא מומחה בעל מוניטין בינלאומי בתחומי חקר הנדל"ן, דיני קניין, תכנון ובניה, משפט כלכלי בינלאומי, ומשפט וגלובליזציה. מאמריו פורסמו בכתבי עת מובילים בעולם, ובכלל זה Columbia Law Review, Virginia Law Review, Texas Law Review, Georgetown Law Journal, Minnesota Law Review, Law and Social Inquiry, ו-Yale Journal of International Law. הוא העורך של הספר "קהילות מגודרות" בהוצאת נבו ואוניברסיטת תל-אביב (2010). פרופ' להבי הציג את עבודותיו בעשרות כנסים אקדמיים ברחבי העולם וכיהן באחרונה כפרופסור אורח באוניברסיטת טורונטו. הוא זכה במספר פרסים ומענקים, ובהם פרס צלטנר לחוקר הצעיר המצטיין בתחום המשפט (2007) ופרס החוקר המצטיין במרכז הבינתחומי הרצליה (2008, 2010). בשנים 2012-2013 מכהן פרופ' להבי כיו"ר האגודה הישראלית למשפט פרטי.