כנס: איך לפוצץ את בועת הנדל"ן? - 18.12.2012

2012-12-18

מכון גזית-גלוב לחקר נדל"ן ובית הספר לכלכלה במרכז הבינתחומי הרצליה ערכו כנס בנושא "איך לפוצץ את בועת הנדל"ן?", שנערך ביום שלישי, 18 דצמבר 2012.

הכנס נפתח בדברי ברכה שנשאו פרופ' אמנון להבי, המנהל האקדמי של מכון גזית-גלוב לחקר נדל"ן ופרופ' צבי אקשטיין, דיקן בית הספר לכלכלה במרכז הבינתחומי הרצליה.

ד"ר אפרת טולקובסקי הציגה ממצאי מחקר חדש שנערך במסגרת מכון גזית-גלוב לחקר נדל"ן על ידי פרופ' צבי אקשטיין, ד"ר אפרת טולקובסקי וניצן צור בנושא "האם מחירי הדיור בישראל גבוהים בשל מלאי תכנוני קטן?"

לאחר מכן התקיימו הרצאותיהם של גב' בינת שוורץ, ראש מנהל התכנון במשרד הפנים; פרופ' רחל אלתרמן מהטכניון ומר אלפרד אקירוב, יו"ר קבוצת אלרוב; אשר התייחסו לסוגית בועת הנדל"ן בישראל.

בחלקו השני של הערב התקיים פאנל בנושא "איך לפוצץ את בועת הנדל"ן?" בהשתתפות: מר דרור מרמור, עורך מוסף הנדל"ן של גלובס; מר עדיאל שמרון, מנהל מחוז מרכז במנהל מקרקעי ישראל; מר ראובן קוגן, סגן הממונה על התקציבים במשרד האוצר; ד"ר אפרת טולקובסקי, המנהלת הכללית של מכון גזית-גלוב לחקר נדל"ן; גב' בינת שוורץ, ראש מנהל התכנון במשרד הפנים; פרופ' רחל אלתרמן מהטכניון ומר אלפרד אקירוב, יו"ר קבוצת אלרוב. הנחה את הפאנל, ירדן גרוס, סטודנט שנה ג' בבית הספר לכלכלה במרכז הבינתחומי הרצליה.

הזמנה

נייר מדיניות - האם מחירי הדיור בישראל גבוהים בשל מלאי תכנוני קטן?

מצגות:

האם מחירי הדיור בישראל גבוהים בשל מלאי תכנוני קטן? - ד"ר אפרת טולקובסקי